Welkom bij Oosta Personele Dienstverlening B.V.

Van harte welkom bij onze uitzendorganisatie. Oosta Personele Dienstverlening B.V. is een Kamper bedrijf dat sinds de oprichting in april 2008 inmiddels gespecialiseerd is in stratenmakers, bouwpersoneel, productiemedewerkers en medewerkers in de metaal en industrie.

Ben jij de gemotiveerde man/vrouw die op zoek is naar een passende baan en het leuk vindt om bij ons te komen werken als uitzendkracht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk eens naar het overzicht van onze vacatures en/of schrijf je in!

Ons bedrijf is aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), NEN, VRO en VCU gecertificeerd

Dat betekent dat we ons houden aan de wet- en regelgeving o.a. voor veilig werken en dat het hebben of behalen van een VCA diploma een pré is. Ook betekent dit dat jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van het in de betreffende cao van de opdrachtgever. Indien er geen cao van toepassing is zal de indeling geschieden op basis van de ABU cao.

Wij als uitzendorganisatie lenen personeel uit aan VCU gecertificeerde bedrijven.Deze bedrijven voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in frabrieken en werkplaatsen en bij installaties. VCU-certificatie kan gevraagd worden voor uitzendpersoneel in de volgende branches:

  • Werktuigbouwkunde
  • Civiele techniek
  • Bouwkunde
  • Elektrotechniek en procesbesturing
  • Overige technische diensten, zoals steigerbouw, stralen/conserveren/schilderen, inspectie, industrieel reinigen, etc.

Dan is het zeer belangrijk om extra aandacht te besteden aan veiligheid en gezondheid. Daarom VCU gecertificeerd.

Meer weten?

Graag informeren wij jou over onze manier van werken en de belangrijkste zaken die betrekking hebben op het werken bij Oosta Personele Dienstverlening middels het te downloaden protocol. Mocht je na het lezen nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers op kantoor.

Downloads voor werknemers

Contact

Oosta
Personele Dienstverlening

Adres:

T   06 25329051
E  
www.oosta.nl

FacebookTwitter

Oosta is aangesloten bij

NENVCU